Elektriker Upplands Väsby

Hos Amra-AB hittar du Upplands Väsbys bästa elektriker. Vad behöver du hjälp med? Kontakta oss idag!

Elektriker Upplands Väsby

Hos Amra-AB hittar du Upplands Väsbys bästa elektriker. Vad behöver du hjälp med? Kontakta oss idag!

Elektriker i Upplands Väsby

En professionell elektriker i Upplands Väsby kan komma väl till pass i många olika situationer. För att kunna leverera goda resultat vid dessa olika situationer är det därför viktigt att, som yrkesverksam, ha ordentligt med kunskapsbredd. Som elektriker i Upplands Väsby ska man kunna bokas för större och välplanerade byggprojekt. Man ska också kunna rycka ut för mindre och mer oplanerade uppdrag, såsom byte av strömbrytare eller vägguttag.

Hos Amra-AB hittar du skickliga elektriker i Upplands Väsby med just den breda kunskap som krävs. Kontakta oss och berätta om vad du behöver hjälp med redan idag!

Prisvärda tjänster

Hos oss erbjuds du konkurrenskraftiga priser på alla typer av elektrikertjänster.

Certifikat

Vi är certifierade hos Elsäkerhetsverket för att få arbeta med elektricitetsrelaterade arbeten av olika slag.

Snabb leverans

Vi levererar vår elektrikerservice snabbt och enkelt, oavsett vilken tjänst du anlitar oss för.

Amra-ABS elektriker i Upplands Väsby

Vi har varit verksamma i staden med omnejd under många år, och vi planerar att fortsätta med det länge. Varje år ges våra elektriker i Upplands Väsby förtroende av allt fler människor och för allt fler projekt. I takt med att efterfrågan på våra tjänster har ökat har vi utvidgat verksamheten och utvecklats därefter. Läs mer om våra tjänster och om vår verksamhet som elektriker i Upplands Väsby nedan!

Behöver du en elektriker?

Vår verksamhet

Som kund hos Amra-AB kan du räkna med att våra elektriker i Upplands Väsby utför arbetet på bästa möjliga sätt. Detta gäller såväl genomförande som bemötande. Vår verksamhet bygger nämligen både på yrkesmässig kunskap, god kundservice och trygghet för dig som kund.

- Yrkesmässighet

För att arbeta som elektriker i Upplands Väsby hos Amra-AB krävs omfattande kunskap om yrket. Alla elektriker som arbetar hos oss och utför jobb hos våra kunder runt om i Upplands Väsby har gedigen utbildning och kompetens.

- Auktorisering

Amra-AB är auktoriserade hos Elsäkerhetsverket. Detta innebär att våra elektriker i Upplands Väsby får utföra alla typer av elektricitet-relaterade projekt hos våra kunder. Det ger oss i sin tur möjlighet att vara delaktiga i alla jobb som våra kunder ber oss om. Vi engagerar oss oavsett om det handlar om mindre projekt, som att koppla eluttag, koppla strömbrytare eller koppla in dimmer. Eller om det handlar om större projekt såsom att förse en helt ny fastighet med el.

- Garanti och försäkring

Alla arbeten som utförs av Amra-ABS elektriker i Upplands Väsby lämnas med garanti. Vi är mycket måna om våra kunders trygghet, och därför är garantier en självklarhet för oss i allt vi gör. Vi är dessutom välförsäkrade, vilket ger en säkerhet både till våra kunder och till oss som elektriker i Upplands Väsby. Vill du veta mer om de garantier du får då du tar hjälp av våra elektriker i Upplands Väsby? Ring oss redan idag!

- Goda kundrelationer

Vi är övertygade om att ett gott kundbemötande föder ett gott samarbete. Detta gäller förstås för elektriker i Upplands Väsby såväl som i alla andra affärsrelationer. När du blir kund hos oss på Amra-AB kan du räkna med att bli väl bemött i alla led.
1. Dialog
Vi tror på transparens. Därför ser vi till att alltid finnas tillgängliga för dina frågor och funderingar. Våra elektriker i Upplands Väsby ger dessutom offert med tydliga uppgifter om kostnad och omfattning av ditt projekt.
2. Flexibilitet
Vi tror på anpassningsbara tjänster. Därför är våra elektriker i Upplands Väsby lyhörda till våra kunders önskemål och kommer också gärna med rekommendationer. Vi är flexibla och anpassar våra tjänster utefter dina önskemål och ditt schema.
3. Konkurrenskraftiga priser
Vi tror på rimliga priser. Därför kan du alltid räkna med att få ett konkurrenskraftigt pris när du tar hjälp av våra elektriker i Upplands Väsby.

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss för att boka en elektriker eller höra mer om våra tjänster?

4_rektangel@2x

Våra tjänster

Hur kan vi stå till tjänst? Amra-ABS elektriker i Upplands Väsby utför de arbeten som våra kunder ber oss om. Nedan följer en kortare presentation av några av de tjänster vi erbjuder!

- Koppla in dimmer

Ljus i hemmet behöver inte vara 100% eller 0%. Med en dimmer kan du enkelt ställa in ljussättningen utefter sinnesstämning och sysselsättning. Vill du koppla in dimmer? Kontakta våra elektriker i Upplands Väsby så hjälper vi dig!

- Byta strömbrytare

Förr eller senare är det dags att byta strömbrytare. För att arbetet ska utföras på bästa sätt bör du ta hjälp av en professionell elektriker i Upplands Väsby. Varje år hjälper våra elektriker mängder av människor i Upplands Väsby med denna relativt enkla men effektfulla åtgärd!

- Byta vägguttag

Vägguttagen i våra hem sitter där de sitter, och gör sällan särskilt stort väsen av sig. Det händer däremot att vi stöter emot och skadar dem, exempelvis vid ommöblering eller flytt. I de fall då du behöver byta vägguttag står våra elektriker i Upplands Väsby redo att hjälpa dig!

- ...och mycket mer

Vad behöver du hjälp med? Våra elektriker i Upplands Väsby har erfarenhet av alla typer av elektricitetrelaterade arbeten. Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan stå till tjänst vid ditt projekt!

Varför anlita en elektriker i Upplands Väsby?

Det finns många lägen då det kan vara lämpligt att anlita en professionell elektriker i Upplands Väsby. Faktum är att denna kompetens tillhör en av de allra viktigaste vid de flesta typer av byggprojekt. Detta gäller för nybyggnation såväl som tillbyggnation och ombyggnation. Om elen dras fel i en byggnad kan detta få svåra konsekvenser. Inte bara därför att elektriciteten i fastigheten fungerar dåligt, utan också för att man kan komma att behöva dra om elledningarna helt. Ett sådant efter-arbete kan ta lång tid och kosta mycket pengar för fastighetsägaren. Därför bör det undvikas till varje pris.

För att fastigheten ska fungera felfritt behöver elen fungera felfritt. För att elen ska fungera felfritt behövs en elektriker i Upplands Väsby – svårare än så är det inte!

Kontakta våra elektriker i Upplands Väsby idag!

Behöver du hjälp av en professionell elektriker i Upplands Väsby? Våra elektriker i Upplands Väsby hjälper dig oavsett hur stort eller litet uppdrag det handlar om. Vi hjälper dig dessutom oavsett om du representerar ett företag eller om du behöver hjälp som privatperson.

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.